Tikriems gyvenimo gurmanams siūlome autentišką gastronominę patirtį – oreivystės, aukštosios virtuvės ir unikalių įspūdžių dermę – Vakarienę aukščiau visko.
Oro balionui lengvai sklendžiant virš Vilniaus senamiesčio gatvelių, Trakų pilies bokštų ar šalies ežerų ir miškų, galėsite grožėtis panoraminiais vaizdais, mėgautis gera kompanija ir leistis į kulinarinę skonių bei vaizdų kelionę.
Vieninteliame Europoje tokio dydžio oro balione veikiančiame restorane, skrydžio malonumą ir maksimalų saugumą užtikrina oreivystės profesionalas – pilotas Vytautas Samarinas – turintis 20 metų skraidymo patirtį, o skonio stebuklus kuria – virtuvės virtuozas, restorano „Amandus“ šefas, Deivydas Praspaliauskas.
Ar jūs pasiruošę nepamirštamai vakarienei aukščiau visko?
Dalyviai:
12 asmenų grupė.
Paslaugą sudaro:
Instruktažas, aviacinis draudimas, vakarienė su gėrimas, skrydis, parvežimas į pakilimo vietą.
Meniu:
Sezoninė restorano „Amandus“ virtuvė. Prieš skrydį: užkandžiai ir 1 taurė gėrimo. Skrydžio metu: 3 patiekalai ir desertas, 2 taurės gėrimo. Apie alergiją maisto produktams prašome pranešti iš anksto.
Kaina:
345 € keleiviui.
Laikas:
Skrydžiai vyksta vakarais 18–21 val. Rekomenduojame vakarienės datą derinti iš anksto.
Apranga:
Rekomenduojama patogi laisvalaikio apranga, dengianti visą kūną. Patogi avalynė. Draudžiama skristi avint aukštakulnius.
Skrydžio trukmė:
Iki 1 val. Bendra pramogos trukmė su pasiruošimu ir skrydžiu 2,5–3 val.
Sezoniškumas:
Skrydžių sezonas tęsiasi nuo balandžio 23 d. iki spalio 23 d.
Svarbu:
Skrydis oro balionu vyksta tik esant tinkamoms oro sąlygoms.
Kontaktai:
+370 611 20911
sales@orobalionai.lt
www.hotairlines.lt