Tikriems gyvenimo gurmanams siūlome autentišką gastronominę patirtį – oreivystės, aukštosios virtuvės ir unikalių įspūdžių dermę – Vakarienę aukščiau visko
Oro balionui lengvai sklendžiant virš Trakų pilies bokštų ar šalies ežerų ir miškų, galėsite grožėtis panoraminiais vaizdais, mėgautis gera kompanija ir leistis į kulinarinę skonių bei vaizdų kelionę.
Vieninteliame Europoje tokio dydžio oro balione veikiančiame restorane, skrydžio malonumą ir maksimalų saugumą užtikrina oreivystės profesionalas – pilotas Vytautas Samarinas, turintis 20 metų skraidymo patirtį, o skonio stebuklus kuria virtuvės virtuozas, restorano „Amandus“ šefas, Deivydas Praspaliauskas.
Ar jūs pasiruošę nepamirštamai vakarienei aukščiau visko?
Dalyviai:
10-12 asmenų grupė
Paslaug sudaro:
Instruktažas, aviacinis draudimas, vakarienė su gėrimais, skrydis, parvežimas į susitikimo vietą po skrydžio
Meniu:
Sezoninė restorano „Amandus“ virtuvė. Prieš skrydį: užkandžiai ir 1 taurė gėrimo. Skrydžio metu: 3 patiekalai ir desertas, 2 taurės gėrimo. Apie alergiją maisto produktams prašome pranešti iš anksto
Laikas:
Skrydžiai vyksta vakarais 18–21 val. Rekomenduojame vakarienės dat derinti iš anksto
Apranga:
Rekomenduojama patogi laisvalaikio apranga, dengianti visą kūną. Patogi avalynė. Draudžiama skristi avint aukštakulnius
Skrydžio trukmė:
Iki 1 val. Bendra pramogos trukmė su pasiruošimu ir skrydžiu 3–4 val.
Sezoniškumas:
Vakarienės aukščiau visko skrydžių sezonas tęsiasi nuo gegužės 15 d. iki rugsėjo 15 d.
Svarbu:
Skrydis oro balionu vyksta tik esant tinkamoms oro sąlygoms
Kontaktai:
+370 611 20911
sales@orobalionai.lt
www.hotairlines.lt