Tikriems gyvenimo gurmanams siūlome autentišką gastronominę patirtį – oreivystės, aukštosios virtuvės ir unikalių įspūdžių dermę – Vakarienę aukščiau visko.  

Oro balionui lengvai sklendžiant virš Vilniaus senamiesčio gatvelių, Trakų pilies bokštų ar šalies ežerų ir miškų, galėsite grožėtis panoraminiais vaizdais, mėgautis gera kompanija ir leistis į kulinarinę skonių bei vaizdų kelionę.

Vieninteliame Europoje tokio dydžio oro balione veikiančiame restorane, skrydžio malonumą ir maksimalų saugumą užtikrina oreivystės profesionalas – pilotas Vytautas Samarinas – turintis 20 metų skraidymo patirtį, o skonio stebuklus kuria – virtuvės virtuozas, restorano „Amandus“ šefas, Deivydas Praspaliauskas. 

Ar jūs pasiruošę nepamirštamai vakarienei aukščiau visko?

Dalyviai:

12 asmenų grupė.

Paslaugą sudaro:

Instruktažas, aviacinis draudimas, vakarienė su gėrimas, skrydis, parvežimas į pakilimo vietą.

Meniu:

Sezoninė restorano „Amandus“ virtuvė. Prieš skrydį: užkandžiai ir 1 taurė gėrimo. Skrydžio metu: 3 patiekalai ir desertas, 2 taurės gėrimo. Apie alergiją maisto produktams prašome pranešti iš anksto.

Kaina: 

345 € keleiviui.

Laikas:

Skrydžiai vyksta vakarais 18–21 val. Rekomenduojame vakarienės datą derinti iš anksto.

Apranga:

Rekomenduojama patogi laisvalaikio apranga, dengianti visą kūną. Patogi avalynė. Draudžiama skristi avint aukštakulnius.

Skrydžio trukmė:

Iki 1 val. Bendra pramogos trukmė su pasiruošimu ir skrydžiu 2,5–3 val.

Sezoniškumas: 

Skrydžių sezonas tęsiasi nuo balandžio 23 d. iki spalio 23 d.

Svarbu: 

Skrydis oro balionu vyksta tik esant tinkamoms oro sąlygoms.

Kontaktai:

+370 611 20911
sales@orobalionai.lt
www.hotairlines.lt

Vakarienė aukščiau visko!

Skrydis oro balionu labai priklauso nuo oro sąlygų
Skraidymų sezonas tęsiasi nuo balandžio 23 d. iki spalio 23 d.
Skrydžio trukmė – 1 val. (3-4 val. su pasiruošimu)
Kaina:
345 €
Į viršų